לחשוב חיובי למרות... החיים
ככל שהחיים נעשים יותר מורכבים, כך העוגן הבטוח של החשיבה החיובית הופך נחוץ יותר ויותר. אותה הידיעה, שלא משנה איזו הפתעה ממתינה מעבר לפינה, יש בך את האופטימיות, הנחישות, החיוביות והכוחות להתמודד אתה.
שירלי נס-ברלין, מרצה לחשיבה חיובית מזה 25 שנה, וסופרת של 8 ספרים בתחום, אספה את כל ניסיונה לכדי שיטה מעשית להפוך את החשיבה החיובית לאוטומטית וטבעית, ואת המחשבות החיוביות לאלה שצצות ראשונות בראש, תומכות ומחזקות, בכל התרחשות מנסיעה מורטת עצבים בפקקים של הבוקר, ועד ליום עבודה מתוח, מערכת יחסים שעלתה על שרטון, דאגות לילדים או זימון לשיחה במשרד… וכל זה באמצעות תרגול של 10 דקות ליום בלבד!
הרצאה שתגרום לעיניים לנצוץ, לשפתיים להתרחב בחיוך ולראש להבין לראשונה איך אפשר באמת להתחיל לחשוב חיובי, מעכשיו.
ההרצאה משלבת מחקרים רציניים על המוח לצד הומור ואנקדוטות משעשעות מן החיים, ובסופה יוצא הקהל עם כלים מעשיים להתחיל ולחשוב חיובי בקלות ומיד.
~~~~~~
חשוב לציין:
- ההרצאה תפורה לקהל היעד: לפני ההרצאה נערכת שיחה עם המזמין.ה, בה נלמדים הצרכים הספציפיים של קהל היעד, וניתנות דוגמאות לצורך בחשיבה החיובית בקרב קהל היעד, ששירלי משתמשת בהן בהרצאה עצמה.
- בתום ההרצאה יש אפשרות לרכוש מספריה של שירלי, כולל ספרה: "10 דקות גג – 31 יום לשינוי החשיבה לחיובית ב 10 דקות ליום – מקסימום" עליו מבוססת ההרצאה.
לפרטים נוספים ולהצעת מחיר, נא להשאיר פרטים
לקוחות ממליצים
צרו קשר לפרטים נוספים
בןבת במילה אחת
"מזל טוב! יש לך בן!" או "מזל טוב! יש לך בת!" זה המשפט הראשון שמלווה לידות. הקופסא הראשונה אליה מוכנס כל מי שנולד, בן או בת.
ההתייחסות למגדר כל כך בינארית, עד שגם כשמדובר על טרנסיםות, מדובר על מעבר ממגדר אחד לשני.
אלא שכיום מביניםות יותר ויותר, שמגדר הוא רצף, ועל הרצף המגדרי נמצאיםות א.נשים המגדיריםות את עצמםן הן כזכר והן כנקבה באופנים שונים.
קווירים, ביג'נדרים, פלואידים… ההגדרות הן מרובות, ואינן ידועות על בוריין, אף לא בקהילה הלהט"ב, ובוודאי שלא בציבור הרחב.
~~~
תאיר נס-ברלין, בןבת 18, כעת נמצאת בשנת שרות לפני השרות הצבאי, הבינ.ה בגיל 14, שאינו.ה בן או בת, אלא בןבת, ממוקמת על הרצף המגדרי כביג'נדר.
ביחד עם אימו.ה, שירלי נס-ברלין, הםן לוקחיםות את הקהל למסע מהגילוי וחוויותיו.ה כנער.ה בבית, בקרב המשפחה המורחבת ובבית הספר, ועד לניתוח שעשה.תה, להתמודדות החברתית היומיומית, הניסיונות להתקבל למקומות עבודה, והגיוס לצבא.
דרך סיפורםן האישי והתובנות שרכשו במסעםן, הםן מצביעות על:
על הקשיים העומדים בפני מי שאינו חי.ה בקופסא הראשונית והמובנת מאליה ביותר הניתנת לכל אדם,
על הקושי האנושי הרווח להיפתח לאפשרות המגדר כרצף
העומק והעושר שיש בחיים שאינם בינארים,
ועל המתנה שהיפתחות כזו מביאה אתה, המאפשרת התפתחות של חשיבה יוצאת מהקופסא, שוברת מוסכמות, אותנטית, יצירתית ונועזת.
להיפתח לנקודת מבט שאינה בינארית, מאפשר לזנוח תפיסות עולם מקובעות, ולצעוד אל תוך עולם מחשבתי וחווייתי שהגבולות בו גמישים והאפשרויות אינסופיות.